Curaprox kids hammasharja (4-12v)

Uusi Curaprox hammasharja lapsille. Ikäsuositus 4-12.

Lasten suosima hammasharja. Saammeko esitellä hammasharjan, josta tulee 4–12-vuotiaiden lasten suosikki silmänräpäyksessä - tehden hampaille palveluksen. Jokainen harjaspää sisältää 5500 äärettömän pehmeää, erikoisohutta harjasta, mikä tekee harjauksesta hauskaa aamuin illoin. Harjakset ovat hellävaraisia, poistaen plakin perusteellisesti.

Lapset hoksaavat pian, että hampaiden harjaus ei ole niin kamalaa kuin ennen ajattelivat: sopii yli 4-vuotiaille. Tämä on se hammasharja, jota he haluavat käyttää - sinun täytyy vain huolehtia kylpyhuoneen jonosta. Kuusi huomiota herättävää väriä, ergonominen kahdeksankulmainen varsi pienille käsille ja vertaansa vailla oleva puhtauden tunne. Hampaiden puhdistus ei ole enää askare - se on jotakin, mitä odottaa.

Kehitetty lapsille: varsi sopii ihanteellisesti pienille käsille, kun taas kompakti pää takaa pääsyn vaikeisiinkin paikkoihin. Lisäksi mikään hammas ei menetä perusteellista puhdistusta 5500 Curen® harjasten ansiosta. Toisin sanoen, se on hyvästit hammasmätä - tervetuloa terveet hampaat ja ikenet.

  • Harjapää, joka ylläpitää terveitä hampaita 4–12-vuotiailla lapsilla
  • Kuusi makeeta väriä
  • Kahdeksankulmainen varsi, joka istuu täydellisesti pienempiin ja suurempiin käsiin
  • 5500 erittäin hienoa Curen® harjasta (kukin halkaisijaltaan vain 0,09 mm)
  • Poikkeuksellista tehokkuutta: 5500 Curen® harjasta luovat yhdessä tasaisen lempeän, erittäin tehokkaan puhdistuspinnan
  • Niin loistava, että "brush hour" saattaa aiheuttaa ruuhkaa kylpyhuoneessa: mikäli hampaiden harjaus on näin hauskaa, lapsesi käyttävät enemmän aikaa jokaista hammasta kohden.
  • Ei sisällä haitallisia aineita, kuten bisfenoli A:ta (BPA), ftalaattia tai atsovärejä

Ilmoita toivottu väri tilauksen viestikenttään.

8,90 €