Curaprox kids hammastahna, minttu 60ml

Lasten hammastahna, jossa raikas ja makea mintun maku

Kun hammastahnassa on raikas mintun maku, tekee se harjauskokemuksesta mukavampaa. Liittyy siihen muutakin: fluorin ansiosta hammastahna antaa maitohampaille kestävän suojan happamia ruokia ja kariesta vastaan. Fluoria tahnassa on 1450 ppm ja soveltuu hyvin hieman isommille lapsille (6 vuotiaasta ylöspäin).

Pian kaikista siisteimmätkin tyypit ovat harjaamassa hampaitaan: tämä hammastahna suojaa ja vahvistaa hampaita ja ikeniä, ja saa lapsen hymyilemään hyvän makunsa ansiosta. Hyvästi plakki ja bakteerit, tervetuloa terveet hampaat ja ikenet - aikaa se vie vain pari minuuttia.

Hammastahnassa ei ole haitallisia ainesosia, kuten natriumlauryylisulfaattia (SLS), triklosaania tai mikromuoveja. Monissa hammastahnoissa ainesosalista on täynnä erikoisia sanoja. Tässä ei. Mitä se sitten sisältää? Vain hyviä asioita. Esimerkiksi fluoria, mikä vahvistaa hampaita. Tässä sitä on 1450 ppm, mikä soveltuu mainiosti 6 vuotiaista ylöspäin. Lisäksi entsyymejä. Ne tukevat syljen luonnollista, suojaavaa roolia, jotta se voi keskittyä mineralisoimaan hampaan kiillettä. Sorbitoli stää hammastahnan kuivumisen. Ja lisäksi ripaus ksylitolia (koivusokeria), mikä antaa suojaa bakteereilta ja vahvistaa hammasta. Toivotamme mukavia hetkia lapsesi mintun raikkaaseen harjaushetkeen!

Harjaa hampaasi kahdesti päivässä – sylje hammastahna suusta harjaamisen jälkeen, älä niele. 6-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset: Käytä herneenkokoinen määrä harjaamiseen valvonnan alaisuudessa minimoidaksesi nieleminen. Mikäli fluoria saadaan muista lähteistä, keskustele hammaslääkärin tai lääkärin kanssa

9,90 €