SleepRight Dura-Comfort purentakisko

Narskutteletko öisin todella kovalla voimalla? Anna SleepRight Dura-Comfort -purentakiskon auttaa sinua nukkumaan paremmin! SleepRight on maailman ostetuin purentakisko, ja sen Dura-Comfort-mallissa on vieläkin vahvemmat ja kestävämmät purutyynyt kuin muissa SleepRight-purentakiskojen malleissa. SleepRight Dura-Comfort -purentakiskoa ei tarvitse lämmittää muotoilua varten, sillä siinä on siirrettävät purutyynyt.

  • Kestävä ja vahva purentakisko koville narskuttelijoille
  • Suuhun sopiva malli ilman lämmitysmuotoilua
  • Estää narskuttelun ja yhteenpuremisen aiheuttamia kipuja ja vaurioita

SleepRight Dura-Comfort -purentakiskossa on purentatyynyt, joita pystyt siirtämään kiskoa pitkin juuri sinun suuhusi sopivaan kohtaan. Pystyt myös kääntämään tyynyjen kulmaa, joten SleepRight Dura-Comfort -purentakiskolla saat ultimaattisen suojan narskuttelun ja hampaiden yhteenpuremisen aiheuttamia kipuja, jumeja, särkyjä ja vaurioita vastaan!
Dura-Comfort on 45 % vahvempi kuin "tavallinen" SleepRight-kisko. Siksi se kestää myös erittäin kovaa narskuttelua murtumatta ja suojastaan tinkimättä.

SleepRight Dura-Comfort -purentakiskon muotoilet ilman vettä

SleepRight Dura-Comfort -purentakiskossa on kaksi purentatyynyjä, jotka asettuvat ylä- ja alahampaidesi väliin. Purentatyynyt ovat siirrettävissä: lähemmäs keskikohtaa tuotaessa kisko pienenee ja taaemmas siirtäessä isontuu. Kun otat SleepRight Dura-Comfort -purentakiskon pakkauksestaan, ovat purentatyynyt siinä kohdassa, joka sopii useimpiin suihin.
SleepRight Dura-Comfort -purentakiskon käyttö tekee nukkumisesta mukavampaa myös narskuttelijan vierustoverille, sillä se estää narskuttelusta tulevaa ääntä syntymästä. Samalla se tietenkin vähentää kipuja ja vauroita, joita narskuttelijalle itselleen syntyy.

Muista pitää SleepRight Dura-Comfort -purentakiskosi puhtaana!

Huuhtelethan SleepRight Dura-Comfort -purentakiskosi vedellä ennen käyttöä. Käytön jälkeen puolestaan harjaa kiskosi pehmeällä hammasharjalla ja käytä purentakiskoille valmistettuja desinfioivia puhdistusaineita tarvittaessa.
SleepRight Dura-Comfort -purentakisko ei sovi käyttöösi, jos olet alle 18-vuotias tai sinulla on leukanivelvaivoja.

TILAUSTUOTE

65,90 €