SleepRight Secure-Comfort purentakisko

Helpotusta kipuihin ja suojaa narskuttelulta ilman veden kanssa läträämistä tai muotoilun tuskaa! SleepRight Secure-Comfort -purentakiskon säädät suuhusi sopimaksi siirtämällä kiskossa olevia tyynyjä. Tyynyt erottavat ala- ja ylähampaasi toisistaan, mikä estää sinua narskuttelemasta tai puremasta hampaitasi yhteen. Näin heräät aamulla levänneenä, kivuitta ja valmiina aloittamaan päivän!

  • Jokaiseen suuhun ilman muotoilua sopiva purentakisko
  • Vähentää narskuttelun aiheuttamaa kipua ja antaa vieruskaverin nukkua rauhassa
  • Mahdollista käyttää myös oikomiskojeiden kanssa

Anna maailman myydyimpien purentakiskojen rauhoittaa yösi! SleepRight Secure-Comfort -purentakiskon pystyt säätämään neljään eri kokoon: kun kuljetat purentatyynyjä lähemmäs kiskon keskikohtaa, purentakisko pienene. Reunoja kohti tyynyjä siirtämällä saat kiskoa puolestaan suuremman kokoisen. Pakkauksen avatessasi SleepRight Secure-Comfort -purentakisko on siinä koossa, joka sopii useimmille käyttäjille. Siirtämisen lisäksi pystyt myös kääntämään purentatyynyjä jonkin verran, jotta niiden kulma on juuri sinulle sopiva. Näin saat parhaat unet SleepRight Secure-Comfort -purentakiskosi kanssa!

Saat SleepRight Secure-Comfort -purentakiskosi mukana myös säilytysrasian, jossa säilytät kiskosi hygieenisesti. Muistathan puhdistaa kiskoasi juoksevalla vedellä, pehmeälle hammasharjalla ja purentakiskolle sopivalla puhdistusaineella, jotta se säilyy käyttökuntoisena eikä nosta tulehdusriskiäsi suussasi! SleepRight Secure-Comfort -purentakisko kannattaa huuhtaista myös ennen käyttöä.

Jos sinulla on leukanivelvaivoja tai olet alaikäinen, SleepRight Secure-Comfort -purentakisko ei sovi käyttöösi.

TILAUSTUOTE

53,90 €